Υλικά
80 ml. Bourbon (Δυο μεγάλες μεζούρες)
Φρέσκος δυόσμος
Ζάχαρη ή σιρόπι ζάχαρης (οσο θέλουμε)
Μερικές σταγόνες Angostura Bitters (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Στον πάτο ενος ποτηριού ζουλάμε τα φύλλα του δυόσμου και τη ζαχαρη/σιρόπι με ενα γουδοχέρι, οχι πολύ, ίσα να βγάλουν τα φύλλα τα έλαια τους.
Προσθέτουμε το Bourbon και την Angostura.
Γεμίζουμε το ποτήρι με τριμμένο πάγο/παγάκια.
Ανακατέυουμε και γαρνίρουμε με φυλλαράκια δυόσμου.
Αν βρίσκουμε το ποτό πολύ δυνατό, μπορούμε να το αραιώσουμε με λίγο νερό
80 ml. Bourbon (Δυο μεγάλες μεζούρες)
Φρέσκος δυόσμος
Ζάχαρη ή σιρόπι ζάχαρης (οσο θέλουμε)
Μερικές σταγόνες Angostura Bitters (προαιρετικά)
Εκτέλεση
Στον πάτο ενος ποτηριού ζουλάμε τα φύλλα του δυόσμου και τη ζαχαρη/σιρόπι με ενα γουδοχέρι, οχι πολύ, ίσα να βγάλουν τα φύλλα τα έλαια τους.
Προσθέτουμε το Bourbon και την Angostura.
Γεμίζουμε το ποτήρι με τριμμένο πάγο/παγάκια.
Ανακατέυουμε και γαρνίρουμε με φυλλαράκια δυόσμου.
Αν βρίσκουμε το ποτό πολύ δυνατό, μπορούμε να το αραιώσουμε με λίγο νερό
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου