Welcome to my blog. Here you will find wonderful recipes delicious pastry.


Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Caipirinha

Υλικά:
Cachaca
2 Lime
Θριμματισμένο πάγο
2 κουτ.της σουπας σκούρη ζάχαρη

Εκτέλεση:
Σε ένα ποτήρι του ουίσκι (κοντό και φαρδύ), βάζουμε 2 Lime που τα έχουμε τσακίσει το καθένα στα τέσσερα.΄Ετσι έχουμε την πρώτη στρώση στο ποτήρι μας.
Μετά ρίχνουμε τον πάγο (2η στρώση), μετά την ζάχαρη της οποίας η ποσότητα ποικίλει με τα γούστα μας. Θέλει σίγουρα 2 κουταλιές κοφτές της σούπας.
Τελειώνουμε ρίχνωντας το ποτό Καζάσα μέχρι να φτάσει 2 δάχτυλα κάτω από το χείλος του ποτηριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου